Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ERGOLIFT | Εγκατάσταση, Επισκευή & Συντήρηση Ανελκυστήρων Κόρινθο

Εγκατάσταση Ανελκυστήρων {medium}

Αναλαμβάνουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό την εγκατάσταση ανελκυστήρων σε οικίες, πολυκατοικίες, πολυκαταστήματα και σε κάθε επαγγελματικό χώρο, εξυπηρετώντας άμεσα όλη την Κόρινθο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συντήρηση Ανελκυστήρων {medium}

Η συντήρηση του ανελκυστήρα είναι υποχρεωτική από το νόμο. Αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την ομαλή και ασφαλή λειτουργία του. Η έλλειψη σωστής και τακτικής συντήρησης οδηγεί στην επιτάχυνση της φθοράς...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εκσυγχρονισμός Ανελκυστήρων {medium}

Εξαιτίας της συνεχούς χρήσης του ανελκυστήρα με το πέρασμα των χρόνων σημειώνονται φθορές και βλάβες που επιβάλλουν την επισκευή του. Σύμφωνα με την ΚΥΑ η αναβάθμιση του ανελκυστήρα είναι απαραίτητη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Next Previous
 

ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των ανελκυστήρων εδώ και αρκετά χρόνια προσφέροντας πάντα επαγγελματικού επιπέδου υπηρεσίες όπου και συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό.

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
της εταιρείας μας αποτελείται από ανθρώπους με εμπειρία και τεχνογνωσία και είναι πάντα έτοιμοι ώστε να σας προτείνουν την βέλτιστη δυνατή λύση για το κτίριό σας.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
την εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή ανελκυστήρων ατόμων, φορτίων, ΑΜΕΑ και σε κυλιόμενες σκάλες παρέχοντάς σας πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για το κτίριό σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Κόρινθο και τις γύρω περιοχές.
 
 
 
 
 
 
ERGOLIFT
Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων Κόρινθος
 
Το τεχνικό γραφείο ανελκυστήρων “ERGOLIFT” ξεκίνησε το 1985 στο ξυλόκαστρο Κορινθίας, που χάρη στην συνέπεια και τον επαγγελματισμό του κερδίσε την εμπιστοσύνη όλων. Το 2000 εντάσσεται στο δυναμικό του γραφείου και ο υιός Μουράτογλου Στέφανος με φρέσκες ιδέες και πολύ μεράκι. Έτσι, το 2005 δημιουργήσαμε το γραφείο μας στην Κόρινθο όπου και έγινε η έδρα της εταιρείας μας. 
 
Όλα αυτά τα χρόνια δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των ανελκυστήρων προσφέροντας πάντα ποιοτικές υπηρεσίες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, με στόχο την πλήρη και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

Εξυπηρετούμε άμεσα όλο το νομό Κορινθίας.